21 Gebedspunten voor goddelijke leiding

0
19824

Jesaja 48:17:

17 Zo zegt de Heer, uw Verlosser, de Heilige Israëls; Ik ben de Heer, uw God, die u leert te profiteren, die u leidt langs de weg die u zou moeten gaan.

Elk kind van God heeft het nodig goddelijke richting. Als we God toestaan ​​ons te leiden, vermijden we veel fouten in het leven. Veel van de gokwerken waar we ons mee bezighouden, zijn omdat we geen goddelijke leiding hebben. Dit gebedspunten voor goddelijke leiding zullen ons in staat stellen God aan te roepen om ons op onze reis van het leven te leiden, door de hulp van de Heilige Geest.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

God leidt vandaag nog steeds Zijn kinderen, maar Hij zal ons niet met geweld leiden, we moeten bereid zijn om te worden geleid, en we moeten hem in gebed vragen ons te leiden vandaar dit gebedspunten voor goddelijke leiding. In onze zoektocht in het leven is het ook belangrijk dat we weten dat de grote God ons leidt door Zijn woord. Zijn woord is zijn wil. Daarom heb ik ook 20 bijbelverzen over goddelijke leiding samengesteld.

21 Gebedspunten voor goddelijke leiding

1). Vader, wat mij ook goed lijkt maar mij kan doden, o Heer, verbied mij om er dichterbij te komen in Jezus naam.

2). Oh Heer, wat ik ook zal doen dat de Heilige geest over mijn bestaan ​​zal bedroeven, laat mij het niet doen in Jezus naam.

3). Oh Heer, geef mij de geest van onderscheidingsvermogen, mag ik niet worden veroordeeld door deze corrupte wereld in Jezus naam.

4). Oh Heer, geef me de geest van gehoorzaamheid om uw wegen te volgen op alle gebieden van mijn leven in Jezus naam.

5). Oh Heer, mag ik geen keuzes maken die me in Jezus naam naar de hel zullen slepen.

6). Oh Heer, verlos mij van de geest van ongeduld, laat mij geen beslissingen nemen die mij mijn bestemming in Jezus naam zouden kosten.

7). Ik profeteerde dat ik onder geen enkele omstandigheid terugkijk op dit hemelse ras in Jezus naam.

8). Oh Heer, open mijn geestelijke ogen om de trucs van de duivel en zijn agenten te zien tegen mijn bestemming in Jezus naam.

9). Oh Heer, ik versterk mezelf met het zwaard van de geest, wat het woord van God is om stand te houden tegen elke verleiding van satan in Jezus naam.
10). Oh Heer, geef me de genade om altijd met de Heilige Geest te communiceren, altijd in Jezus naam.

11). Oh Heer, help mij door de Geest mijn vlees onderwerping te geven om boven de zonde in Jezus naam te leven.

12). Oh Heer, omdat u mijn herder bent, weet ik dat ik het nooit zal missen of willen in Jezus naam.

13). Oh Heer, sta me niet toe gemanipuleerd te worden door valse profeten van deze laatste dagen in Jezus Naam

14). Oh Heer, scheid mij op mijn reis in het geloof van elke slechte vriend, bedrieglijke vriend en satanische agent die zal proberen mij te ontsporen van het pad van Christus in Jezus naam.

15). Oh Heer, geef mij de geest van onderscheidingsvermogen zodat Satan geen misbruik van mij zal maken in Jezus naam.

16). Ik verklaar vandaag dat de duivel geen plaats in mijn familie zal vinden in Jezus naam.

17). Ik spreek gezaghebbend in mijn leven dat ik ingekapseld ben in de wapenrusting van God en geen duivel tegen mij kan zegevieren in Jezus naam.

18). Oh Heer, omhels mij met de geest van gebed en smeekbede en laat het vuur van gebed niet uitblussen in mijn leven in Jezus naam.

19) Ik bestraf elke geest van luiheid in mijn spirituele leven in Jezus naam.

20). Ik verbied elke geest van afleiding in mijn leven in Jezus naam.

21). Oh Heer, ontsteek het vuur van gebeden in mijn leven vandaag in Jezus naam.

Bedankt Jezus.

20 bijbelverzen over goddelijke richting

1). Spreuken 16:9:
9 Het hart van een man wijdt zijn weg; maar de Heere richt zijn treden.

2). Psalm 32: 8-9:
8 Ik zal u onderwijzen en onderwijzen op de weg die u zult gaan: ik zal u leiden met mijn oog. 9 Wees niet als het paard, of als de muilezel, die geen verstand hebben: wiens mond met bit en teugel moet worden vastgehouden, opdat zij niet tot u naderen.

3). 2 Petrus 1: 21:
21 Want de profetie kwam niet in de oude tijden door de wil van de mens: maar heilige mensen van God spraken terwijl zij werden bewogen door de Heilige Geest.

4). Hebreeën 13: 6:
6 Zodat we vrijmoedig kunnen zeggen: De Heer is mijn helper en ik zal niet vrezen wat de mens mij zal aandoen.

5). Psalm 23: 4-6:
4 Ja, hoewel ik door de vallei van de schaduw van de dood loop, zal ik geen kwaad vrezen; want gij zijt met mij; Uw staf en uw staf troosten mij. 5 Gij bereidt een tafel voor mij in aanwezigheid van mijn vijanden: u zalft mijn hoofd met olie; mijn beker loopt over. 6 Zekerlijk zullen goedheid en barmhartigheid mij volgen al de dagen van mijn leven: en ik zal voor altijd in het huis van de Heer wonen.

6). Jesaja 30: 21:
21 En uw oren zullen een woord achter u horen, zeggende: Dit is de weg, wandelt daarin, wanneer u zich naar de rechter hand keert en wanneer u zich naar links keert.

7). 1 Petrus 1: 19-21:
19 Maar met het kostbare bloed van Christus, als van een lam zonder smet en zonder vlek: 20 Die waarlijk was voorbestemd vóór de grondlegging der wereld, maar in deze laatste tijden voor u werd geopenbaard, 21 Die door hem in God geloven, die hem uit de dood opwekte en hem glorie gaf; dat je geloof en hoop in God zijn.

8). Kolossenzen 3:16:
16 Laat het woord van Christus rijk in u wonen in alle wijsheid; elkaar onderwijzen en vermanen in psalmen en hymnes en geestelijke liederen, zingend met genade in uw hart tot de Heer.

9). 1 Korinthiërs 16:2:
2 Laat op de eerste dag van de week een ieder van u bij hem liggen, zoals God hem voorspoed heeft gegeven, dat er geen bijeenkomsten zijn wanneer ik kom.

10). 2 Petrus 3: 16:
16 Zoals ook in al zijn brieven, in hen over deze dingen sprekend; waarin sommige dingen moeilijk te begrijpen zijn, die zij die niet zijn afgeleerd en onstabiel zijn, zoals zij ook de andere geschriften doen, tot hun eigen vernietiging.

11). Hebreeën 10: 25:
25 Niet afzien van het samenkomen van onszelf, zoals de manier van sommigen is; maar elkaar aansporen: en des te meer, terwijl u de dag ziet naderen.

12). Mattheüs 19:4:
4 En hij antwoordde en zeide tot hen: Hebt gij niet gelezen, dat hij, die hen in het begin gemaakt heeft, hen mannelijk en vrouwelijk heeft gemaakt,

13). Nummers 7: 1-89:
1 En het geschiedde op de dag dat Mozes de tabernakel volledig had opgezet en had gezalfd en geheiligd, en al zijn instrumenten, zowel het altaar als al zijn vaten, en hen had gezalfd en geheiligd ; 2 Dat de vorsten van Israel, hoofden van het huis hunner vaderen, die de vorsten der stammen waren, en over hen waren, die geteld waren, aangeboden: 3 En zij brachten hun offer voor het aangezicht des HEEREN, zes overdekte wagens, en twaalf runderen ; een wagen voor twee van de vorsten, en voor elk een os; en zij brachten ze voor de tabernakel. 4 En de Heere sprak tot Mozes, zeggende: 5 Neem het van hen, opdat zij mochten de dienst aan de tabernakel van de gemeente doen; en gij zult ze aan de Levieten geven, aan een ieder naar zijn dienst. 6 En Mozes nam de wagens en de ossen en gaf ze aan de Levieten. 7 Twee wagens en vier ossen gaf hij aan de zonen van Gershon, volgens hun dienst: 8 En vier wagens en acht ossen gaf hij aan de zonen van Merari, volgens hun dienst, onder de hand van Ithamar, de zoon van Aaron, de priester . 9 Maar aan de zonen van Kohath gaf hij niemand: omdat de dienst van het heiligdom dat hun toebehoorde, was dat zij op hun schouders zouden dragen. 10 En de vorsten offerden om het altaar te wijden op de dag dat het gezalfd was, zelfs de vorsten offerden hun offer voor het altaar. 11 En de Heer zeide tot Mozes: zij zullen hun offerande, elke vorst op zijn dag, offeren voor de opdracht van het altaar. 12 En die zijn offerande de eerste dag offerde, was Nahshon, de zoon van Amminadab, uit de stam van Juda: 13 En zijn offer was een zilveren lader, het gewicht was honderddertig sikkelen, een zilveren kom met zeventig sikkels, na de sikkel van het heiligdom; beiden waren vol meelbloem gemengd met olie voor een spijsoffer: 14 Een lepel van tien sikkels goud, vol wierook: 15 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 16 Eén geitenbok voor een zondoffer: 17 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Nahshon, de zoon van Amminadab. 18 Op de tweede dag offerde Nethaneel, de zoon van Zuar, de prins van Issachar: 19 Hij offerde voor zijn offer één zilveren oplader, waarvan het gewicht honderddertig sikkels was, een zilveren schaal met zeventig sikkels, naar de sikkel van de heiligdom; beide vol meelbloem gemengd met olie voor een spijsoffer: 20 Eén lepel goud van tien sikkels, vol wierook: 21 Eén jonge os, één ram, één lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 22 één geitenbok ten zondoffer; 23 en ten offeroffer, twee runderen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Nethaneel, de zoon van Zuar. 24 Op de derde dag offerde Eliab, de zoon van Helon, de prins van de kinderen van Zebulon: 25 Zijn offer was één zilveren lader, het gewicht waarvan honderddertig sikkels was, een zilveren schaal met zeventig sikkels, naar de sikkel van Het toevluchtsoord; beiden vol meelbloem gemengd met olie voor een spijsoffer: 26 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 27 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 28 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 29 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Eliab, de zoon van Helon. 30 Op de vierde dag bood Elizur, de zoon van Shedeur, prins van de kinderen van Ruben, aan: 31 Zijn offer was één zilveren oplader van het gewicht van honderddertig sikkels, één zilveren schaal met zeventig sikkels, naar de sikkel van de heiligdom; beiden vol met meel gemengd met olie voor een spijsoffer: 32 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 33 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 34 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 35 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Elizur, de zoon van Shedeur. 36 Op de vijfde dag bood Shelumiel, de zoon van Zurishaddai, de prins van de kinderen van Simeon, aan: 37 Zijn offer was één zilveren oplader, het gewicht waarvan honderddertig sikkels was, een zilveren kom van zeventig sikkels, naar de sikkel van Het toevluchtsoord; beiden vol met meel gemengd met olie voor een spijsoffer: 38 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 39 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 40 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 41 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Shelumiel, de zoon van Zurishaddai. 42 Op de zesde dag bood Eliasaph, de zoon van Deuel, de prins van de kinderen van Gad, aan: 43 Zijn offer was één zilveren oplader van het gewicht van honderddertig sikkels, een zilveren kom van zeventig sikkels, naar de sikkel van het heiligdom ; beiden vol meelbloem gemengd met olie voor een spijsoffer: 44 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 45 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 46 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 47 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Eliasaf, de zoon van Deuel. 48 Op de zevende dag bood Elisama, de zoon van Ammihud, de prins van de kinderen van Efraïm, aan: 49 Zijn offer was één zilveren lader, waarvan het gewicht honderddertig sikkels was, één zilveren schaal met zeventig sikkels, naar de sikkel van de heiligdom; beiden vol met meel gemengd met olie voor een spijsoffer: 50 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 51 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 52 een kind van de geiten voor een zondoffer: 53 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Elisama, de zoon van Ammihud. 54 Op de achtste dag offerde Gamaliel, de zoon van Pedahzur, prins van de kinderen van Manasse: 55 Zijn offer was één zilveren oplader van het gewicht van honderddertig sikkels, één zilveren kom van zeventig sikkels, naar de sikkel van het heiligdom; beide vol meelbloem gemengd met olie voor een spijsoffer: 56 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 57 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 58 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 59 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Gamaliel, de zoon van Pedahzur. 60 Op de negende dag bood Abidan, de zoon van Gideoni, de prins van de kinderen van Benjamin, aan: 61 Zijn offer was één zilveren lader, het gewicht waarvan honderddertig sikkels was, een zilveren kom van zeventig sikkels, naar de sikkel van de heiligdom; beiden vol met meel gemengd met olie voor een spijsoffer: 62 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 63 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 64 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 65 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Abidan, de zoon van Gideoni. 66 Op de tiende dag offerde Ahiezer, de zoon van Ammishaddai, de prins van de kinderen van Dan: 67 Zijn offer was één zilveren lader, het gewicht waarvan honderddertig sikkels was, een zilveren schaal met zeventig sikkels, naar de sikkel van de heiligdom; beiden vol met meel gemengd met olie voor een spijsoffer: 68 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 69 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 70 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 71 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Ahiezer, de zoon van Ammishaddai. 72 Op de elfde dag offerde Pagiel, de zoon van Ocran, de prins van de kinderen van Asher: 73 Zijn offer was één zilveren lader, het gewicht waarvan honderddertig sikkels was, een zilveren kom van zeventig sikkels, naar de sikkel van de heiligdom; beide vol meelbloem gemengd met olie voor een spijsoffer: 74 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 75 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 76 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 77 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Pagiel, de zoon van Ocran. 78 Op de twaalfde dag offerde Ahira, de zoon van Enan, de prins van de kinderen van Nafthali: 79 Zijn offer was één zilveren lader, het gewicht waarvan honderddertig sikkels was, een zilveren kom van zeventig sikkels, naar de sikkel van de heiligdom; beiden vol met meel gemengd met olie voor een spijsoffer: 80 Een gouden lepel van tien sikkels, vol wierook: 81 Een jonge os, een ram, een lam van het eerste jaar, voor een brandoffer: 82 Een kind van de geiten voor een zondoffer: 83 En voor een offer van vrede, twee ossen, vijf rammen, vijf geiten, vijf lammeren van het eerste jaar: dit was het offer van Ahira, de zoon van Enan. 84 Dit was de opdracht van het altaar, op de dag waarop het werd gezalfd door de vorsten van Israël: twaalf zilveren laders, twaalf zilveren kommen, twaalf lepels goud: 85 Elke zilveren lader woog honderddertig sikkels, elk schaal zeventig: alle zilveren vaten wogen tweeduizend vierhonderd sikkels, naar de sikkel van het heiligdom: 86 De gouden lepels waren twaalf, vol reukwerk, met een gewicht van tien sikkels per stuk, naar de sikkel van het heiligdom: al het goud van de lepels was honderdtwintig sikkels. 87 Alle ossen voor het brandoffer waren twaalf varren, de rammen twaalf, de lammeren van het eerste jaar twaalf, met hun spijsoffer; en de geitenbokken ten zondoffer twaalf. 88 En alle ossen voor het offer van het vredeoffer waren vierentwintig ossen, de rammen zestig, de geiten zestig, de lammeren van het eerste jaar zestig. Dit was de opdracht van het altaar, daarna was het gezalfd.

14). 1 Johannes 1:7:
7 Maar als we in het licht wandelen, zoals hij in het licht is, hebben we gemeenschap met elkaar, en het bloed van Jezus Christus, zijn Zoon, reinigt ons van alle zonde.

15). Handelingen 11: 22-26:
22 Toen kwamen de berichten van deze dingen tot de oren van de kerk die in Jeruzalem was; en zij zonden Barnabas uit, dat hij zou gaan tot Antiochië. 23 Die, toen hij kwam en de genade van God had gezien, blij was en hen allen aanspoorde, dat zij met een hart voor ogen aan de Heer zouden hechten. 24 Want hij was een goed man, en vol van de Heilige Geest en van geloof; en veel mensen werden aan de Heer toegevoegd. 25 Toen vertrok Barnabas naar Tarsus, om Saul te zoeken. 26 En toen hij hem gevonden had, bracht hij hem naar Antiochië. En het geschiedde dat zij zich een heel jaar met de kerk verzamelden en veel mensen onderwezen. En de discipelen werden eerst christenen in Antiochië genoemd.

16). Handelingen 4: 6-14:
6 En Annas, de hogepriester, en Kajafas, en Johannes, en Alexander, en zovelen als er van de verwanten van de hogepriester waren, werden verzameld te Jeruzalem. 7 En toen zij hen in het midden hadden geplaatst, vroegen zij: Met welke macht of met welke naam, hebt u dit gedaan? 8 Toen zei Petrus, vervuld met de Heilige Geest, tot hen: Gij heersers van het volk en oudsten van Israël: 9 Als wij vandaag worden onderzocht op de goede daad die aan de machteloze man is gedaan, met welke middelen hij gezond wordt gemaakt; 10 Wees het u allen en aan het gehele volk Israël bekend, dat door de naam van Jezus Christus van Nazareth, die gij gekruisigd hebt, die God uit de dood heeft opgewekt, zelfs door deze man hier voor u staat. 11 Dit is de steen die op niets van u bouwers is gezet, die het hoofd van de hoek is geworden. 12 Ook is er geen redding in een ander: want er is geen andere naam onder de hemel onder de mensen gegeven, waardoor we gered moeten worden. 13 Toen zij nu de vrijmoedigheid van Petrus en Johannes zagen en merkten dat zij ongeleerde en onwetende mannen waren, verwonderden zij zich; en zij namen kennis van hen, dat zij bij Jezus waren geweest. 14 En aanschouwend de man die genezen was, stond bij hen, ze konden er niets tegen zeggen.

17). Jona 2: 1-10:
1 Toen bad Jona tot de Heer, zijn God, uit de buik van de vis, 2 En zei: Ik riep vanwege mijn ellende tot de Heer, en hij hoorde mij; riep ik uit de buik van de hel, en je hoorde mijn stem. 3 Want gij hebt mij in het diepe geworpen, in het midden der zeeën; en de vloed omsingelde mij; al uw golven en uw golven gingen over mij heen. 4 Toen zei ik: Ik ben uit uw ogen geworpen; toch zal ik opnieuw naar uw heilige tempel kijken. 5 De wateren omsingelden mij, zelfs tot de ziel: de diepte sloot mij rondom, het onkruid werd om mijn hoofd gewikkeld. 6 Ik ging naar de bodem van de bergen; de aarde met haar tralies was voor eeuwig over mij; toch hebt u mijn leven uit corruptie opgevoed, o Heer mijn God. 7 Toen mijn ziel in mij flauwviel, herinnerde ik mij de Heer; en mijn gebed kwam tot u, in uw heilige tempel. 8 Zij die liegende ijdelheden waarnemen, verlaten hun eigen genade. 9 Maar ik zal u offeren met de stem van dankzegging; Ik zal betalen dat ik heb gezworen. Redding is van de Heer. 10 En de Heere sprak tot de vis en deze braakte Jona uit op het droge land.

18). Psalm 23: 1:
1 De Heer is mijn herder; Ik zal niet willen.

19). 1 Johannes 5:5:
5 Wie is hij die de wereld overwint, maar wie gelooft dat Jezus de Zoon van God is?

20). 1 Johannes 4: 6-10:
6 Wij zijn uit God: wie God kent, hoort ons; hij die niet uit God is, hoort ons niet. Hierdoor kennen wij de geest van waarheid en de geest van dwaling. 7 Geliefde, laten we elkaar liefhebben: want liefde is van God; en een ieder die liefheeft, is uit God geboren en kent God. 8 Wie niet liefheeft, kent God niet; want God is liefde. 9 Hierin werd de liefde van God jegens ons gemanifesteerd, omdat die God zijn eniggeboren Zoon de wereld in stuurde, opdat wij door hem mochten leven. 10 Hierin is liefde, niet dat we God liefhadden, maar dat hij ons liefhad en zijn Zoon stuurde als verzoening voor onze zonden.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikel30 verlossingsgebedspunten en bijbelverzen
Volgende artikel50 bijbelverzen over zonde kjv
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een Man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige bekrachtigd heeft met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of me chatten via WhatsApp en Telegram op + 2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.