20 beste bijbelverzen over wonderen vandaag

1
25639

Wij dienen een wonder dat God werkt, het christendom is op zichzelf een wonder, daarom zullen deze bijbelverzen over wonderen vandaag uw leven veranderen en veranderen hoe u zichzelf ziet. Je kunt elke dag een wonder in je leven verwachten. God kan ervoor zorgen dat omstandigheden en gebeurtenissen in uw voordeel werken, Hij kan mensen ertoe bewegen u te begunstigen, Hij kan u brengen van waar u bent naar waar u wilt zijn. Deze wonderen en nog veel meer kunnen in je leven gebeuren als je maar gelooft.

Lees dit Bijbelverzen over wonderen vandaag, onthoud ze, mediteer erop en blijf ze belijden over je leven, bedrijf, carrière, huwelijk, enz. Verwacht dat God een wonder zal doen in je leven in deze gebieden en andere gebieden. Wanneer je geloof in het woord van God intact is, zie je Zijn machtige hand op je leven. Lees en wees gezegend.

20 beste bijbelverzen over wonderen vandaag

1). Markeer 10:27:
27 En Jezus, die naar hen kijkt, zegt: Bij mensen is het onmogelijk, maar niet bij God: want met God zijn alle dingen mogelijk.

2). Lucas 18:27:
27 En hij zei: De dingen die bij mensen onmogelijk zijn, zijn mogelijk bij God.

3). Markeer 9:23:
23 Jezus zeide tot hem: Indien gij kunt geloven, zijn alle dingen mogelijk voor hem die gelooft.

4). Jeremia 32: 27:
27 Zie, ik ben de Heer, de God van alle vlees: is er iets te moeilijk voor mij?

5). Psalm 139: 13-14:
13 Want gij hebt mijn teugels bezeten; gij hebt mij in mijn moeders baarmoeder bedekt. 14 Ik zal u prijzen; want ik ben angstig en wonderlijk gemaakt: wonderbaarlijk zijn uw werken; en dat mijn ziel het goed weet.

6). Lucas 1:37:
37 Want bij God zal niets onmogelijk zijn.

7). Mattheüs 19:26:
26 Maar Jezus aanschouwde hen en zei tot hen: Bij mensen is dit onmogelijk; maar bij God zijn alle dingen mogelijk.

8). Mattheüs 17:20:
20 En Jezus zeide tot hen: Vanwege uw ongeloof; want voorwaar, Ik zeg u, indien gij geloof hebt als een mosterdzaad, zult gij tot deze berg zeggen: Ga vandaar naar daarginds; en het zal verwijderen; en niets zal u onmogelijk zijn.

9). Lucas 8:50:
50 Maar toen Jezus het hoorde, antwoordde hij hem, zeggende: Vrees niet: geloof alleen, en zij zal gezond worden.

10). Luke 9: 16-17:
16 Toen nam hij de vijf broden en de twee vissen en keek omhoog naar de hemel, hij zegende hen en brak en gaf aan de discipelen om voor de menigte te zetten. 17 En zij aten en werden allen vervuld; en er werden stukken overgenomen, dat hun twaalf manden overbleef.

11). Luke 13: 10-17:
8 En hij, antwoordende, zeide tot hem: Heere, laat het ook dit jaar rusten, totdat ik erover zal graven, en het mest: 9 En indien het vrucht draagt, wel; en zo niet, dan zult gij het afhakken. 10 En hij onderwees in een van de synagogen op de sabbat. 11 En zie, er was een vrouw die achttien jaar lang een geest van zwakheid had en samengebogen was en zich in geen geval kon verheffen. 12 En toen Jezus haar zag, riep hij haar tot zich en zei tot haar: Vrouw, gij zijt verlost van uw zwakheid. 13 En hij legde haar de handen op; en terstond werd zij recht gemaakt en God verheerlijkt. 14 En de heerser van de synagoge antwoordde verontwaardigd, omdat Jezus op de sabbatdag had genezen, en tot het volk zei: Er zijn zes dagen waarin mannen zouden moeten werken: kom daarom en word genezen, en niet op de sabbatdag. 15 De Heere antwoordde hem toen en zei: Gij hypocriet, maakt niet een iegelijk van u op de sabbat zijn os of zijn ezel los van de stal en leidt hem weg naar water? 16 En zou deze vrouw, die een dochter van Abraham is, die Satan heeft gebonden, zie, deze achttien jaar niet worden losgemaakt van deze band op de sabbatdag? 17 En toen hij deze dingen had gezegd, schaamden al zijn tegenstanders zich; en alle mensen verheugden zich over alle heerlijke dingen die hij had gedaan.

12). Mark 6: 49-50:
49 Maar toen zij hem over de zee zagen lopen, veronderstelden zij dat het een geest was geweest en riepen: 50 Want zij zagen hem allen en waren verontrust. En terstond sprak hij met hen, en zeide tot hen: Wees blij, ik ben het; wees niet bang.

13). Psalm 9: 1:
1 Ik zal u loven, Heer, met mijn hele hart; Ik zal al uw wonderwerken tonen.

14). Mattheüs 21:21:
21 Jezus antwoordde en zei tot hen: Voorwaar, Ik zeg u, als u geloof hebt en niet twijfelt, zult u niet alleen doen wat met de vijgenboom wordt gedaan, maar ook als u tot deze berg zult zeggen: Wees verwijderd en wordt in de zee geworpen; Het zal gedaan zijn.

15). Handelingen 22:7:
6 En het geschiedde, toen ik mijn reis maakte en tegen het middaguur in Damascus naderde, plotseling scheen er vanuit de hemel een groot licht om mij heen.

16). Handelingen 1:9:
9 En toen hij deze dingen had gesproken, terwijl zij aanschouwden, werd hij opgenomen; en een wolk ontving hem uit hun zicht.

17). Mattheüs 1: 22-23:
22 Dit alles werd gedaan, opdat het kon worden vervuld, dat door de profeet over de Heer werd gesproken, zeggende: 23 Zie, een maagd zal zwanger zijn en een zoon voortbrengen, en zij zullen zijn naam Emmanuel noemen, die geïnterpreteerd wordt, is God met ons.

18). Handelingen 4:31:
31 En toen zij hadden gebeden, werd de plaats geschud waar zij werden samengebracht; en zij werden allen vervuld met de Heilige Geest en zij spraken het woord van God met vrijmoedigheid.

19). Johannes 20: 8-9:
8 Toen ging ook die andere discipel naar binnen, die eerst naar het graf kwam, en hij zag en geloofde. 9 Want vooralsnog wisten zij de Schrift niet, dat hij weer uit de dood moest opstaan.

20). Jesaja 7: 14:
14 Daarom zal de Heer zelf u een teken geven; Zie, een maagd zal zwanger worden en een zoon baren en zijn naam Immanuel noemen.

 

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.